Waardevolle video's maken

Waardevolle video's opnemen

Leer de basiselementen kennen, voor het maken van waardevolle video’s

Leer de basiselementen kennen, voor het maken van waardevolle video’s

Als je een video wil opnemen, vergeet dan niet zoals menig ander persoon een aantal belangrijke factoren. Ze maken een inhoud en gaan vervolgens de video opnemen. Alleen wist je dat, deze video dan weinig kwaliteit in zich heeft? Het is een video, om een video te maken. Video maken is namelijk veel meer dan alleen een video maken. Er komt strategie en structuur bij kijken.

Wanneer je video's wilt integreren in je eigen marketingplan, zodat je nieuwe potentiële klanten kunt aantrekken, dan wil je toch gelijk een goede eerste indruk?

Je kunt alleen een goede eerste indruk geven wanneer je in alle rust je videopresentatie kan opnemen. Een goede voorbereiding is daarom absoluut van belang. Door de juiste onderdelen te verwerken in je video kan je binnen een half uur je video opnemen..

Aan een goede voorbereiding hoef je namelijk geen uren te werken, als je weet hoe je dit efficiënt en kwalitatief goed kunt aanpakken. Benieuwd hoe je dit kan doen? Dat je in korte tijd waardevolle video's kunt opnemen? Dan is deze training helemaal geschikt voor jou. Gun juist jouw kijkers structuur en voldoende kwaliteit, waardoor ze tot het einde van je video's willen blijven kijken.

De training ziet er zo uit:

Module 1

In de eerste module ga je bezig met de randzaken zoals het grondig onderzoeken van zowel je vakgebied als je doelgroep. Door deze nieuwe informatie kan jij gemakkelijker onderwerpen uitkiezen die volledig aansluiten bij de behoefte van jouw doelgroep.

Module 2

In de tweede module ga je brainstormen over een hele videoreeks. Dit gaat je veel tijd schelen als je video's wilt gaan opnemen. Je gaat achter de verborgen juweeltjes komen van jouw vakgebied, waarover jij video's kan gaan maken. 

Module 3

In de derde module ga je een specifiek onderwerp uitkiezen waarover jij een video wilt gaan maken. Hierbij bepaal je ook direct het doel en de boodschap, waardoor je gerichter te werk kunt gaan. De inhoud gaat hierdoor meer waarde krijgen.

Module 4

In de vierde module ga je de inhoud van je video maken. Je leert de inhoud te maken aan de hand van De Kop-Romp-Staart Methode. In deze module krijg je ook concrete voorbeelden, waardoor jij jouw videoscript met steekwoorden kunt vormgeven.

Module 5

In de vijfde module ga je de puntjes op de i zetten. Als de voorbereiding helder is voor jezelf, kun jij straks met een gerust hart jouw waardevolle video opnemen. Hoe duidelijker het allemaal voor jou is, hoe gemakkelijker de inhoud is voor de kijkers.

Geef jezelf deze training cadeau..!!

€555,-

  • Training: Waardevolle video's maken
  • Training: Zelfverzekerd jezelf filmen 
  • Training: Succesvolle video's opnemen

Wat anderen zeggen:

'Ik heb korte online trainingen gevolgd, waarin ik alle handreikingen kreeg om een goede video te maken en op welke manier ik YouTube kon inzetten voor mijn yogabedrijf. Martiena bied dit zeer duidelijk en met enorm veel enthousiasme aan, zodat ik alle stappen makkelijk kon doorlopen en nu wekelijks video's upload.

Ingrid Loman - Yoga Awerness

'De online trainingen van Martiena zijn echt een aanrader! Erg leuk en leerzaam om te doen. Het geeft je een uitstekend zelfbeeld en ze heeft veel nuttige tips and tricks waar je op kunt letten. Martiena geeft positieve feedback waar je verder mee aan de slag kunt.'


Joke de Jong - JJ Kado

'Ik heb de online Video training gevolgd en daar veel nuttige tips en feedback gekregen. Martiena laat presenteren op camera er makkelijk uit zien. Vervolgens vertelt ze dan hoe jij dat zelf ook kunt oefenen. Een echte aanrader!'

Aurelie Veltema - AVUE

'Martiena is een dol enthousiaste vrouw, die je gewoon helpt. Lekker basic, no-nonsens en heerlijk stapje voor stapje. Vind ik een verademing in de wereld van social media waar alles weer veranderd als je het net door hebt. Een top mens!

Ina van berkum - Cat and Things

De meest gestelde vragen

Wanneer krijg ik toegang?

Direct na de betaling bevestiging, krijg jij de gevens per mail aan, over hoe jij kan inloggen in het systeem. Je kan vervolgens direct beginnen aan je training naar keuze.

Hoelang duurt een training?

Met elke training ben je een tijdje zoet. Ze zijn uitgebreid, maar wel efficiënt te gebruiken.

De opzet is uitgebreid gemaakt en worden regelmatig aangevuld met inspiratie, motivatie voorbeeld  video's en/of podcast.

Hoe kan ik betalen?

Je kan via Ideal of Bancontact in één keer veilig online betalen. Direct na bevestiging krijg je zowel je factuur als de inlog gegevens.

Voor wie zijn de trainingen geschikt?

De trainingen zijn voor ambitieuze ondernemers die zichzelf en hun bedrijf willen profileren op de online web.

Je wordt stap voor stap meegenomen door de lessen heen, zodat de basis als dé gevorderde ondernemer uitgedaagd worden om groter te denken.