Bedankt, maar wacht nog even!

Hé JIJ, wat super gaaf dat jij video’s wil maken voor je business. 

‘Video’ is op dit moment een magische tool, die jij kan inzetten om meer klanten te genereren. Het versterkt je relatie zowel met nog onbekende-, je potentiële- en je huidige klanten!

Nu jij het video stappenplan hebt aangevraagd (de postduif is al naar je e-mail postvak onderweg) ben jij al een stap verder om succesvolle video’s te maken.

Alleen wat dacht jij ervan om binnen 5 minuten je video volledig af te hebben?

Haak jij af om video’s op te nemen, omdat je bang bent dat jij waardevolle uren moet inleveren met het voorbereiden? Of denk je, dat je misschien te chaotisch bent, waardoor de kijker eerder gaat afhaken? 

Dan heb ik goed nieuws voor je! 

Speciaal voor jou heb ik een videoscript gemaakt die jij bij iedere video kunt invullen. Hierdoor ben je maar 5 minuten bezig met de voorbereiding, waardoor jij met voldoende structuur kunt presenteren. 

In 5 minuten je video af!

Genoeg ondernemers haken af wanneer de voorbereiding voor hun video tegen zit. Door dit videoscript krijg jij hier hulp bij, waardoor je met voldoende structuur jezelf kunt presenteren.


Dit videoscript is een speciale en eenmalige aanbieding die je alleen vandaag te zien krijgt. 


Ik wil jou verder helpen, omdat jij het videostappenplan hebt aangevraagd. Het videoscript sluit naadloos aan op het stappenplan.


Doe hier je voordeel mee!

Kennen wij elkaar al?

Mocht ik nog een onbekende voor je zijn, dan wil ik me graag aan je voorstellen. Ik ben Martiena en ben vanaf kleins af aan al te vinden op het podium. Toen nog in playbackshows en musicals, maar ondertussen heb ik mezelf gespecialiseerd tot presentatiecoach.
Het is mijn missie geworden om ambitieuze ondernemers verder te helpen op het gebied van presenteren op het podium, in een video of tijdens het opnemen van hun podcast aflevering. De presentatievormen zijn allemaal verschillend, maar hebben ook veel overeenkomsten.
Het is zo ontzettend gaaf om het proces bij te wonen van mensen die het niet gewoon zijn om zichzelf te presenteren, noch hoe je dit doet op een comfortabele manier zonder al te veel zenuwen en stress. Tijdens dit traject bloeien ze helemaal op, waardoor ze zich voortaan een ondernemende expert durven te noemen.

Wat krijg je allemaal?


Videoscript

Je krijgt concrete voorbeelden, waardoor je op een efficiënte manier jouw kijker kan voorzien van persoonlijke video’s met waarde en kwaliteit. Hiermee kun jij stap voor stap jouw eigen videoscript maken.

Video les + voorbeelden

In de bijhorende videoles ga ik drie verschillende video’s behandelen qua format, inhoud en lengte. Je krijgt hierdoor een uniek kijkje in mijn manier videostrategie. Deze video’s zijn een mooie aanvulling op het video stappenplan. Waardoor je voortaan makkelijker gaat plaatsnemen voor de camera.

Voorbeelden uitgeschreven

Bij de drie video’s, krijg je ook het bijhorende script, waardoor je de verschillen te zien krijgt. Daarnaast vertel ik je ook de persoonlijke keuzes die ik heb gemaakt tijdens het opnemen.

Nog meer voordelen

Geef jezelf dit videoscript cadeau!

  • Je krijgt onbeperkt toegang tot alle videoscripts (incl. video’s).
  • Jij kunt voortaan binnen 5 minuten meerdere video’s achter elkaar opnemen, waardoor in een heerlijke ‘video flow’.
  • Je gaat kwaliteit video’s maken, want je neemt de kijker van A tot Z mee in jouw verhaal. Hierdoor leren zij, waarom jij dé expert bent op jouw vakgebied.
  • Deze template (videoscript) bevat alle ingrediënten inclusief voorbeelden die voor meerdere doeleinden geschikt zijn. Je kunt hem gebruiken om artikelen te schrijven, presentaties te geven of tijdens het opnemen van je podcast afleveringen.
  • Door het publiceren van zowel korte als langere video’s ga jij gegarandeerd nieuwe klanten werven voor je onderneming.

Je kunt vandaag voor een ‘no-brainer’ bedrag profiteren. Krijg direct toegang tot de videoscript template (incl. 3 video’s met uitgeschreven scripts) voor maar € 17,-