Videotraining - les 4

De E.C.H.T. Methode

Bij het opnemen van je video’s is het goed om met vier punten rekening te houden. Deze vier punten zijn:

ECHTHEID

Hoe echt ben jij voor de camera?

CONTACT MAKEN

Maak jij contact met de kijkers?

HOUDING

In welke houding ben jij aan het filmen?

TEKST DELEN

Komt jouw waardevolle tekst over?

Deze E.C.H.T. Methode helpt je te geloven in jouw eigen presentatievaardigheden.

Je leert om transparant te presenteren, zoals je echt bent. De video wordt kijkersvriendelijk, omdat je de kijkers centraal zet. Ook leer je in te zoomen op jouw eigen gedrag, waardoor je inzicht krijgt in je non-verbale communicatie. Dat helpt bij het afstemmen van je non-verbale- en verbale communicatie, zodat dit  parallel loopt en je geen tegenstrijdigheden uitstraalt.

In deze video ga jij natuurlijk de inhoud leren kennen van De E.C.H.T. Methode.

Video opdracht

Als je wilt werken aan je presentatievaardigheden, dan start je met de bewustwording over datgene wat je gedurende de presentatie doet.

👉 Kijk eens naar een opgenomen video van jezelf en observeer de punten die hierboven beschreven staan over hoe de E.C.H.T. Methode is opgebouwd. Iedere letter vertegenwoordigd een belangrijk presentatie onderdeel, die je meer vertelt over hoe en wat jij doet.

Geef jezelf voor iedere letter een cijfer, zodat je erachter komt bij welk punt er het meeste werk aan de winkel is. Vergeet niet om realistisch te blijven en dat het nu de tijd is om te groeien in plaats van te hoge verwachtingen te hebben.

Vertel, hoe ziet jouw cijferlijst eruit?

Heb jij behoefte aan feedback?

Regelmatig krijg ik de vraag of ik ook feedback wil geven over zijn/haar video. Natuurlijk wil ik dit, maar dit is niet mogelijk om voor iedereen te doen. Daarom wil ik jou een eenmalige aanbod doen om je wel feedback te geven.

Stuur een video op, dan ga ik hem bekijken terwijl ik mijn reactie voor je film. Hierdoor geef ik je een oprechte eerste indruk en ga ik kijken naar jou als ondernemer en naar de inhoud van je video.

De feedbackvideo’s duren gemiddeld 12 minuten en zullen volledig over jou gaan.

Dit doe ik, omdat ik op deze manier ook mijn tip(s) aan je kan uitleggen. Hierdoor weet ik dat je hem interpreteert, zoals ik het ook bedoel. Mijn feedback is opbouwend, eerlijk en met voorbeelden. Hierdoor blijf je niet stilstaan, maar ga je juist meerdere stappen vooruit.

De aanbieding is, 3 video’s voor 35 euro.

Na het verkrijgen van de video’s, zal ik mijn best doen om binnen 48 uur mijn feedbackvideo naar je te verzenden. Daarnaast heb je twee maanden de tijd om je video’s te sturen.

Profiteer direct van dit aanbod die je nergens anders op mijn website kunt vinden. Dit is echt speciaal voor de ondernemers die mijn gratis videotraining hebben aangevraagd. Jij wilt namelijk video’s inzetten voor je bedrijf én ik wil jou daar graag bij helpen.

Copyright © 2021,  Echt Presenteren   I   Algemene Voorwaarden    I  Privacy policy