Videotraining - les 1

Wie zijn de kijkers?

In de voorbereiding van je (nieuwe) video is het belangrijk om stil te staan bij jouw kijker. Je kunt nog zo’n mooi verhaal vertellen tijdens je video, maar als deze niet aansluit op wat je kijkers willen horen, bereik je niets. Daarom is het goed om vooraf te bedenken welke specifieke personen je wilt aanzetten tot actie.

Als je weet wie de kijkers zijn, wie jouw doelgroep is, dan kun je ze altijd persoonlijk en direct aanspreken. Jij kent ze (als het goed is) door en door. Heb het tijdens het opnemen van je video’s over hun worstelingen en pijnpunten op jouw vakgebied. Zij voelen zich gehoord en aangesproken. Want hoe weten zij anders dat zij de perfecte kandidaten zijn die door jou verder geholpen kunnen worden?

De eerste video gaat over: Wie zijn de kijkers van jouw video?

Video opdracht

Vertel, voor wie wil jij video’s opnemen? Wie wil jij, dat zich aangesproken voelt? En wat ga jij bewust doen, om de kijkers centraal te zetten tijdens je video?

Ik ben zeer benieuwd naar jouw doelgroep. Wie wil jij verder helpen door middel van jouw diensten en/of producten?

Laat dit weten door het formulier hieronder in te vullen. Kom maar door met jouw specifieke doelgroep.

Welkomstcadeautje...

P.S. Heb jij het welkomstcadeautje ook gezien gisteren? Dit ging over de cursus: Lanceer in één week je YouTube kanaal. Dit is een mooie aanvulling op deze gratis videotraining.

Wanneer jij namelijk je video’s hebt opgenomen, dan kun je ze direct doorzetten op YouTube. Je kunt ze meteen verwerken in je eigen marketing strategie.

Oftewel wil jij in korte tijd je eigen kanaal lanceren en optimaliseren, zodat YouTube voor jou gaat werken? Doe dan mee aan deze YouTube cursus voor slechts 10 euro. Je bespaard onnodig veel tijd door de stappen die ik eenvoudig en beknopt met je deel.

Copyright © 2021,  Echt Presenteren   I   Algemene Voorwaarden    I  Privacy policy