Bedankt, maar wacht nog even!

Hé JIJ, wat super gaaf dat jij podcast afleveringen wil gaan maken voor je business.

Op dit moment is het opnemen van je eigen podcast helemaal hot. Waarom? Je kan letterlijk in je huispak je afleveringen opnemen en toch representatief overkomen bij je doelgroep.

Heerlijk toch?

Daarnaast is het grootste voordeel natuurlijk dat jij meer klanten kunt krijgen door middel van je afleveringen. Jij gaat namelijk aan je relatie werken met zowel nog onbekende-, potentiële- en je 
huidige klanten.  

Nu jij de gratis podcastreeks hebt aangevraagd (de postduif is al naar je e-mail postvak onderweg) ben jij al een stap verder om waardevolle podcast afleveringen te maken.

Alleen wat dacht jij ervan om handige stappen te krijgen die jij gemakkelijk kunt opvolgen? 

Weet jij niet goed hoe je moet beginnen, wat je ervoor nodig hebt of hoe je überhaupt moet starten? Ben je het aan het uitstellen, omdat je bang bent dat je te veel uren moet inleveren om dit te realiseren? 

Dan heb ik geweldig nieuws voor je!

Voor jou heb ik speciaal een 'Podcast Checklist' gemaakt. Hierdoor kun jij stapsgewijs de instructies volgen, waardoor je alle basiselementen leert kennen en toepassen in je eigen podcastreeks.

Jouw eigen podcastreeks online!

Genoeg ondernemers haken af wanneer de voorbereiding voor hun podcast afleveringen tegen zit. Door de 'Podcast Checklist' te gebruiken, krijg jij hulp bij, waar door je met voldoende structuur jezelf kunt presenteren.


Deze Podcast Checklist is een speciale en eenmalige aanbieding die je alleen vandaag te zien krijgt. 


Ik wil jou verder helpen, omdat jij 'Starten met je eigen podcastreeks' hebt aangevraagd. De Podcast Checklist sluit daar naadloos op aan.


Doe hier je voordeel mee! 

Kennen wij elkaar al?

Mocht ik nog een onbekende voor je zijn, dan wil ik me graag aan je voorstellen. Ik ben Martiena en ben vanaf kleins af aan al te vinden op het podium. Toen nog in playbackshows en musicals, maar ondertussen heb ik mezelf gespecialiseerd tot presentatiecoach.
Het is mijn missie geworden om ambitieuze ondernemers verder te helpen op het gebied van presenteren op het podium, in een video of tijdens het opnemen van hun podcast aflevering. De presentatievormen zijn allemaal verschillend, maar hebben ook veel overeenkomsten.
Het is zo ontzettend gaaf om het proces bij te wonen van mensen die het niet gewoon zijn om zichzelf te presenteren, noch hoe je dit doet op een comfortabele manier zonder al te veel zenuwen en stress. Tijdens dit traject bloeien ze helemaal op, waardoor ze zich voortaan een ondernemende expert durven te noemen.

Wat krijg je allemaal?


Checklist

Je krijgt 15 concrete stappen, waardoor je stapsgewijs aan het werk kunt gaan. Hierdoor leer jij in korte tijd alle basiselementen kennen die belangrijk zijn voor het opnemen van je eigen podcast afleveringen.

Instructies

Ook krijg je bij elk punt een video en/of podcast aflevering over het onderwerp. Hierdoor krijg jij naast waardevolle informatie ook voorbeelden die je direct kunt toepassen in je eigen reeks. 

Oefeningen

Om je volledig comfortabel te voelen tijdens het opnemen, krijg je ook meerdere oefeningen. Denk aan oefeningen vanuit de E.C.H.T. Methode en stemoefeningen.

Nog meer voordelen

Geef jezelf de Podcast Checklist cadeau!

  • Je krijgt onbeperkt toegang tot alle stappen, video's, podcast afleveringen en oefeningen.
  • Jij kunt voortaan met een gerust hart (en zonder stress) starten met jouw afleveringen.
  • Je gaat kwaliteit podcast afleveringen opnemen, want je leert door de stappen te volgen alle belangrijke basis elementen te verwerken in je afleveringen.
  • Deze podcast checklist is opgebouwd als online training met maar liefst 5 modules, welke in 15+ stappen zijn opgedeeld. Hierdoor is hij mooi en overzichtelijk voor je.
  • Door het maken en uploaden van je nieuwe afleveringen kan jij jouw doelgroep verder helpen met jouw waardevolle informatie, inzichten en/ of ervaringen over jouw vakgebied. Hierdoor kun jij voortaan jouw podcastreeks toevoegen in je marketingplan, zodat je nieuwe klanten kunt werven voor je onderneming.

Je kunt vandaag voor een ‘no-brainer’ bedrag profiteren. Normaal gesproken kost deze online training €97,- en nu kun je direct toegang krijgen voor maar €22,-