Oefening 2

Zet je doelgroep centraal

Vandaag staat jouw doelgroep centraal. Dit gaan we doen door verder te gaan waar we gisteren zijn gebleven. Daarom is het goed dat je de aantekeningen van oefening 1 bij de hand hebt.

Nogmaals, alles wat je doet is goed! Ga niet te veel nadenken of te lang piekeren. Het eerste antwoord is prima. Je kunt altijd deze oefeningen nog op een later moment herhalen.

Deze keer zal ik niet de gehele oefening met je meedoen. Dit omdat je dan niet ook naar mijn verhaal hoeft te luisteren. Dit scheelt toch tijd 😊 Mocht ik te snel gaan, dan kun je er altijd voor kiezen om me op ‘pauze’ te zetten.


Deel het proces

Ook vandaag mag je drie bevindingen met me delen. Vul hieronder het formulier in en dan komen de antwoorden bij mij terecht.

Ik hoop dat je mooie inzichten over jezelf hebt gekregen.

Zullen we ook nog werken aan je stem?
Hieronder heb ik ook nog een stemoefening voor je staan. De komende dagen krijg je hier vervolg oefeningen op. Ik kan al wel verklappen dat de tekst van de oefening hetzelfde blijft. We gaan alleen variatie aanbrengen in de methode waarop jij je stem gebruikt.

Tot morgen bij de volgende oefening.

Liefs!

Stemtraining: Rode martine met ijs

STemtraining: deel 1

Copyright © 2020,  Echt Presenteren   I   Algemene Voorwaarden    I  Privacy policy