Het video jaarprogramma

Van video frustratie naar overtuigend jezelf presenteren

Jaarprogramma Scoren met video

60 lessen verdeeld
over 52 weken

Incl. instructies +
voorbeeld video's

60 lessen verdeeld over 52 weken

Incl. instructies + voorbeeld video's

Waar moet je beginnen met het uitkiezen van het juiste onderwerp? Hoe kan jij jezelf laten zien zoals je echt bent, waar moet je allemaal rekening mee houden of hoe kun je nu met voldoende structuur spreken? Dit is een hele kleine greep uit de lessen van het jaarprogramma – Scoren met video.

Tijdens het jaarprogramma krijg jij iedere week een nieuwe les inclusief instructie video met de bijbehorende weekopdracht. Om je direct van inspiratie te voorzien krijg je ook een voorbeeldvideo. Hierdoor kan je gedag zeggen tegen frustratie en hallo zeggen tegen inspiratie en dat is toch precies wat jij dolgraag zou willen?

Natuurlijk ben ik er een groot voorstander van dat jij je video’s gaat delen in bijvoorbeeld je marketingplan en op je social media kanalen. Ook kun je ervoor kiezen om de video’s alleen op te nemen om te oefenen. Je kan er voor kiezen, om de eerste maanden of het gehele jaar, elke week te oefenen. Door het oefenen ga jij meer zelfvertrouwen krijgen die jij nodig hebt om jezelf te zijn voor de camera.

Geef jezelf deze video boost en ga voortaan ook scoren met video!

Herken jij jezelf hierin?

 • Wil jij video’s maken voor je business, maar het komt er nog steeds niet van of ben je het stiekem aan het uitstellen?
 • Heb jij geen idee waarover je een video moet maken, waardoor je in een stagneer modus terecht komt?
 • Ben jij nog niet een ster voor de camera, voelt het nog onwennig en zeer oncomfortabel?
 • Zou jij jouw social media willen aankleden met zowel persoonlijke als business gerelateerde video’s?
 • Wil jij meer weten over hoe je video’s subtiel en daadkrachtig kan inzetten, welke platformen het meest interessant zijn voor ondernemers en waar je overal rekening mee moet houden?
 • Ben jij stiekem Sjaak Afhaak en durf jij halverwege een project te stoppen?

Herken jij jezelf hierin?

 • Wil jij video’s maken voor je business, maar komt het er steeds niet van of ben je het stiekem aan het uitstellen?
 • Heb jij geen idee waarover je een video moet maken, waardoor je in een stagneer modus terecht komt?
 • Ben jij nog niet een ster voor de camera, voelt het nog onwennig en zeer oncomfortabel?
 • Zou jij jouw social media willen aankleden met zowel persoonlijke als business gerelateerde video’s?
 • Wil jij meer weten over hoe je video’s subtiel en daadkrachtig kan inzetten, welke platformen het meest interessant zijn voor ondernemers en waar je overal rekening mee moet houden?
 • Ben jij stiekem Sjaak Afhaak en durf jij halverwege een project te stoppen?

Komt dit even goed uit…

Als jij op één of meerdere vragen ‘JA’ hebt geantwoord dan ben jij helemaal geschikt om mee te doen aan het jaarprogramma Scoren met video.

Ontdek de mogelijkheden van video in dit jaar! Je wordt stap voor stap meegenomen, waardoor je van dit jaar, jouw video jaar kan maken.

Even voorstellen..

Ik ben Martiena en als presentatiecoach,

die zich gespecialiseerd heeft in zowel video, podcast en in het geven van trainingen, 

help ik ambitieuze ondernemers die zichzelf willen profileren als expert in hun vakgebied.

Er zijn nog zoveel ondernemers die zich niet durven te laten zien of die geen idee hebben, hoe zij zichzelf kunnen presenteren. Dit gehele proces van A tot Z is voor mij een feestje, omdat je iemand ziet ontpoppen in zichzelf.

In alle online trainingen zal je in (bijna) alle lessen een video en/of podcast aflevering, zodat ik jou met concrete voorbeelden kan verder helpen.

Hoe werkt dit jaar programma?

52 weken video begeleiding

Vanaf 31 augustus tot augustus 2021 krijg jij iedere week een nieuwe les. De lessen sluiten volledig op elkaar aan, waardoor je binnen een jaar leert om op je eigen presentatievaardigheden te vertrouwen.

8 Bonus lessen

Je krijgt 8 bonuslessen waardoor je ook kunt inspelen op de feestdagen met video’s. Hierdoor kan jij jouw doelgroep op een ludieke manier verrassen met een eigen videoboodschap.

Doe nu mee met het jaarprogramma en ga echt scoren met video!

Je ontvangt iedere week een nieuwe weekopdracht, waardoor je binnen het jaar volledig kan vertrouwen op je eigen presentatievaardigheden! 

BASIC

€120,

 • 52 Video lessen
 • 8 Bonus lessen voor speciale gelegenheden
 • Voorbeeld video's
 • Sterke video titels
 • Video support
 • 12 Coaching sessies van een uur (t.w.v. €750)
 • Online Video Academy (t.w.v. €765) 

Iedere week krijg je een persoonlijke reminder in je e-mail postvak, waardoor je jouw nieuwe les in de online leeromgeving kunt bekijken. Voor elke les is de investering een kopje koffie van 2 euro, waardoor je voor een heel jaar maar €120,- hoeft te betalen.

PRO!

€1420,-

 • 60 Video lessen
 • Voorbeeld video's
 • Sterke video titels
 • Video support
 • 12 Video trainingen + Q&A Sessies
 • 12 Coaching sessies van een uur (t.w.v. €1140)
 • Online Video Academy (t.w.v. €765) 

Er zijn maar 15  13 plaatsen beschikbaar!

Wat anderen zeggen:

'Ik heb korte online trainingen gevolgd, waarin ik alle handreikingen kreeg om een goede video te maken en op welke manier ik YouTube kon inzetten voor mijn yogabedrijf. Martiena bied dit zeer duidelijk en met enorm veel enthousiasme aan, zodat ik alle stappen makkelijk kon doorlopen en nu wekelijks video's upload.

Ingrid Loman - Yoga Awerness

'De online trainingen van Martiena zijn echt een aanrader! Erg leuk en leerzaam om te doen. Het geeft je een uitstekend zelfbeeld en ze heeft veel nuttige tips and tricks waar je op kunt letten. Martiena geeft positieve feedback waar je verder mee aan de slag kunt.'


Joke de Jong - JJ Kado

Ik ben zo enorm blij dat ik mee doe aan "Scoren met video". Jij geeft prachtige, duidelijke voorbeelden waar ik mee aan de slag kan. Je brengt op jou eigen autenthieke wijze en dat vind ik geweldig. Zo is een mens op haar mooist en jij laat zien dat dit kan en mag. Dank je wel voor je hulp, steun en liefdevolle woorden in je video's.

Gea - Gea Hoeve Lifestyle 

'Martiena is een dol enthousiaste vrouw, die je gewoon helpt. Lekker basic, no-nonsens en heerlijk stapje voor stapje. Vind ik een verademing in de wereld van social media waar alles weer veranderd als je het net door hebt. Een top mens!


Ina van berkum - Cat and Things

Leuke ditjes en datjes..

 • Jij gaat elke week uitgedaagd worden om een nieuwe video op te nemen. De lengte van de video, dat is helemaal aan jou. Je kan al kiezen van een story video van 10 seconden, een IGTV van 14.59 minuten of YouTube video. Dit mag jij helemaal zelf bepalen.
 • Voor het jaarprogramma maakt het niet uit, uit welke branche jij komt. De onderwerpen zijn zo verschillend dat je ze gemakkelijk kunt ombuigen naar elk vakgebied. Kom je er niet uit, dan kun je altijd aan de supportlijn trekken en dan kom ik je online verder helpen.
 • In de opdrachten zit een logische volgorde, er zit een mooie balans in qua onderwerpen en door deze diversiteit is het mogelijk om ze achter elkaar te  publiceren.
 • Ook na het jaar blijf je toegang houden tot dit jaarprogramma, waardoor je op elk gewenst moment jezelf inspiratie kunt geven. Tevens volledig op je eigen tempo kun jij jouw video opdrachten maken.

Waarom is het goed om nu te starten met video’s?

Nu we (bijna) allemaal als ondernemer gedwongen thuis zitten, is het juist goed om in contact te blijven met je (nog) onbekende, potentiële, en je huidige klanten. Door video’s te maken, kom jij nog steeds (figuurlijk gezien) in de huiskamers terecht. Hierdoor blijf jij ‘top of mind’ in plaats van, in het vergeethoekje terecht te komen.

De meest gestelde vragen

Wanneer krijg ik toegang?

Direct na de betaling bevestiging, krijg jij de gevens per mail aan, over hoe jij kan inloggen in het systeem. Je kan vervolgens direct beginnen aan je training naar keuze.

Hoelang duurt een training?

Met elke training ben je een tijdje zoet. Ze zijn uitgebreid, maar wel efficiënt te gebruiken.

De opzet is uitgebreid gemaakt en worden regelmatig aangevuld met inspiratie, motivatie voorbeeld  video's en/of podcast.

Hoe kan ik betalen?

Je kan via Ideal of Bancontact in één keer veilig online betalen. Direct na de bevestiging krijg je zowel je factuur als de inloggegevens.

Voor wie zijn de trainingen geschikt?

De trainingen zijn voor ambitieuze ondernemers die zichzelf en hun bedrijf willen profileren op de online web.

Je wordt stap voor stap meegenomen door de lessen heen, zodat de basis als dé gevorderde ondernemer uitgedaagd worden om groter te denken.