Inspirerende podcast maken

Inspirerende podcast opnemen

Leer de basis elementen kennen, voor het maken van inspirerende afleveringen.

Leer de basiselementen kennen, voor het maken van inspirerende afleveringen.

Als je gaat starten met het maken van je eigen podcastreeks, waar moet je dan beginnen? De meeste ondernemers die hiermee willen starten, beginnen niet op de juiste plek. Ze slaan hierdoor grote stappen over, waardoor je niet een volledige basis legt, waarop je kunt bouwen en vertrouwen. Er komt meer bij kijken dan alleen maar spreken over je vakgebied.

Want hoe kun je nu de luisteraars blijven ‘boeien’ met jouw onderwerp? Kies je een onderwerp uit voor jezelf of bewust voor de luisteraars ? In deze training ga je uitgebreid stap voor stap elke onderdeel behandelen, maar wel op de meest efficiënte manier. Je kan hierdoor sneller starten met de juiste podcast structuur.

Trouwens, hoe ga je een podcaststrategie voor je bedrijf maken? Podcast toevoegen aan je marketing kan een waardevolle toevoeging zijn. Dit is een nieuwe manier om in contact te komen met je potentiële klant. Zij leren jou door je afleveringen kennen als de expert op jouw vakgebied.

Wil je comfortabel leren spreken over je vakgebied, zodat je waardevolle afleveringen kunt opnemen voor je doelgroep? Weet je niet waar je moet beginnen of welke stappen er essentieel zijn voor een goede voorbereiding? Dan is deze online podcast training ideaal, omdat ik je stap voor stap meeneem. Start nu met eigen podcastreeks!

De training ziet er zo uit:

Door deze podcasttraining leer je alle basiselementen kennen en toepassen. Jij kunt hierdoor met meer rust en een comfortabeler gevoel spreken over jouw vakgebied en het delen van je eigen kennis, inzichten en/of ervaringen.

Module 1

In de eerste module ga je bezig met de randzaken zoals het grondig onderzoeken van zowel je vakgebied als je doelgroep. Door deze nieuwe informatie kan jij gemakkelijker onderwerpen uitkiezen die volledig aansluiten bij de behoefte van jouw doelgroep.

Module 2

In de tweede module ga je brainstormen over een hele podcastreeks. Dit gaat je veel tijd schelen als je afleveringen wilt gaan opnemen. Je gaat achter de verborgen juweeltjes komen van jouw vakgebied, waarover jij afleveringen kan gaan maken. 

Module 3

In de derde module ga je een specifiek onderwerp uitkiezen waarover jij een afleveringen wilt gaan maken. Hierbij bepaal je ook direct het doel en de boodschap, waardoor je gerichter te werk kunt gaan. De inhoud gaat hierdoor meer waarde krijgen.

Module 4

In de vierde module ga je de inhoud van je aflevering maken. Je leert de inhoud te maken aan de hand van De Kop-Romp-Staart Methode. In deze module krijg je ook concrete voorbeelden, waardoor jij jouw script met steekwoorden kunt vormgeven.

Module 5

In de vijfde module ga je de puntjes op de i zetten. Als de voorbereiding helder is voor jezelf, kun jij straks met een gerust hart jouw waardevolle podcast opnemen. Hoe duidelijker het allemaal voor jou is, hoe gemakkelijker de inhoud.

Geef jezelf deze training cadeau..!!

€555,-

  • Training: Inspirerende podcast maken
  • Training: Krachtige podcast opnemen

Wat anderen zeggen:

'Ik heb korte online trainingen gevolgd, waarin ik alle handreikingen kreeg om een goede video te maken en op welke manier ik YouTube kon inzetten voor mijn yogabedrijf. Martiena bied dit zeer duidelijk en met enorm veel enthousiasme aan, zodat ik alle stappen makkelijk kon doorlopen en nu wekelijks video's upload.

Ingrid Loman - Yoga Awerness

'De online trainingen van Martiena zijn echt een aanrader! Erg leuk en leerzaam om te doen. Het geeft je een uitstekend zelfbeeld en ze heeft veel nuttige tips and tricks waar je op kunt letten. Martiena geeft positieve feedback waar je verder mee aan de slag kunt.'


Joke de Jong - JJ Kado

'Ik heb de online Video training gevolgd en daar veel nuttige tips en feedback gekregen. Martiena laat presenteren op camera er makkelijk uit zien. Vervolgens vertelt ze dan hoe jij dat zelf ook kunt oefenen. Een echte aanrader!'

Aurelie Veltema - AVUE

'Martiena is een dol enthousiaste vrouw, die je gewoon helpt. Lekker basic, no-nonsens en heerlijk stapje voor stapje. Vind ik een verademing in de wereld van social media waar alles weer veranderd als je het net door hebt. Een top mens!

Ina van berkum - Cat and Things

De meest gestelde vragen

Wanneer krijg ik toegang?

Direct na de betaling bevestiging, krijg jij de gevens per mail aan, over hoe jij kan inloggen in het systeem. Je kan vervolgens direct beginnen aan je training naar keuze.

Hoelang duurt een training?

Met elke training ben je een tijdje zoet. Ze zijn uitgebreid, maar wel efficiënt te gebruiken.

De opzet is uitgebreid gemaakt en worden regelmatig aangevuld met inspiratie, motivatie voorbeeld  video's en/of podcast.

Hoe kan ik betalen?

Je kan via Ideal of Bancontact in één keer veilig online betalen. Direct na bevestiging krijg je zowel je factuur als de inlog gegevens.

Voor wie zijn de trainingen geschikt?

De trainingen zijn voor ambitieuze ondernemers die zichzelf en hun bedrijf willen profileren op de online web.

Je wordt stap voor stap meegenomen door de lessen heen, zodat de basis als dé gevorderde ondernemer uitgedaagd worden om groter te denken.