Lieve ondernemer,

In deze gekke situatie moeten wij, ook als ondernemer, voor elkaar klaar staan. Nu kan de krachtige videotool juist ontzettend belangrijk worden voor jouw bedrijf.  Wacht niet langer en stel het niet meer uit met een smoes.

Het is tijd dat jij nu gaat opstaan als dé ondernemende expert en dat jij jouw doelgroep door middel van video's voorziet van nieuwe informatie, jouw kennis en inzichten.

Maak juist van dit moment gebruik om je uitstelgedrag uit te zetten,
waardoor jij in contact blijft met je (nog) onbekende, potentiële en huidige klant(en).

Sterkte voor de komende tijd, ik hoop dat je niet te hard getroffen wordt!

Liefs, Martiena

Dé online video academy

Vanaf 19 maart 2020 zijn officieel de virtuele deuren geopend van dé online video academy van Echt Presenteren. Dit is zo'n twee weken eerder dan gepland, aangezien het Corona Virus Nederland in zijn macht heeft.

Als presentatiecoach heb ik één simpele oplossing: Deel jouw waardevolle informatie, inzichten en kennis met het maken van je video's! 

Daarom krijg jij nu een speciaal aanbod, waardoor je op een efficiënte manier stapsgewijs meegenomen wordt in de wereld van video's. 

Je krijgt door deze situatie de kans, om alle video trainingen voor een 'no-brainer' prijs te kopen. Waardoor je direct en onbeperkt hiertoe toegang krijgt! Eenmaal de all-on-one is altijd de all-in-one!

All-in-one
VIDEO ACADEMY

Dé Online Video Academy

👉  #1 Maak succesvolle video’s
6 modules met 25 lessen (t.w.v. €255,-)

👉  #2 Dé Videotheek met 150+ video onderwerpen (t.w.v. €97,-)

👉  #3 YouTube inzetten voor je bedrijf
 5 Modules met 20 lessen (t.w.v. €145,-)

COMING SOON!

👉  #4 LIVE GAAN IN 3,2 ....

👉  #5 VIDEO MARKETING


In dit CORONA TIJDPERK moeten wij als ondernemers elkaar helpen! De makkelijkste manier voor jou, om in contact te komen met je (nog) onbekende - potentiële en huidige klant(en) is door het maken van je eigen video's. Waar wacht je nog op? Pak je kans en ga starten met kwaliteit video's.

Waar wacht je nog op? Pak je kans en ga starten met kwaliteit video's.
Je betaald nu slechts €50,- in plaats van het originele bedrag van €477,-

Nog meer voordelen...

  • Onbeperkt toegang krijgen in deze leeromgeving, zolang de trainingen beschikbaar zijn.
  • Nieuwe video trainingen, templates en e-books worden automatisch aangevuld op jouw account. 
  • Ook krijg je video support om antwoorden te krijgen op al je video-vragen.

Wat anderen zeggen:

'Ik heb twee online cursussen van Martiena mogen doen, waarin ik alle handreikingen kreeg om een goede video te maken en op welke manier ik YouTube kon inzetten voor mijn yogabedrijf. Martiena bied dit zeer duidelijk en met enorm veel enthousiasme aan, zodat ik alle stappen makkelijk kon doorlopen en nu wekelijks video's upload. 

Ingrid Loman - Yoga Awareness

'Een hele duidelijke en fijne training gehad, alle punten worden rustig besproken. Ook fijn dat er ruimte is om veel vragen te stellen en te oefenen. Dankzij Martiena durf ik meer tijdens het presenteren. Ze geeft je duidelijke aanwijzingen, tips en advies over hoe je jezelf kan verbeteren.'


Lianne Honing - Borduur Studio Lianne

'Martiena is een dol enthousiaste vrouw, die je gewoon helpt. Lekker basic, no-nonsens en heerlijk stapje voor stapje. Vind ik een verademing in de wereld van social media waar alles weer veranderd als je het net door hebt. Een top mens! 😁
Ina van Berkum - Cat's and Things