….

In Progress

Nu jij weet wie jij bent en ook wat je doet als ondernemer, ben ik samen met de andere deelnemers van deze cursus nieuwsgierig naar JOU!

Oftewel welke pakkende zin, dankzij deze opdrachten, kun jij nu over jezelf vertellen. Gebruik mijn voorbeeld om die van jou zo sterk mogelijk te maken.

Door deze ‘wie ben ik’ zin te delen op de speciale insta-community kun jij er  direct achter komen of het voor een ander nu duidelijk is: wie jij bent en wat je doet.

Wil je liever persoonlijke feedback?
Stuur dan een e-mail naar martiena@echtpresenteren.nl

of een chat bericht op @presentatiechallenge

Masterclass om 20.00 uur

Vanavond om 20.00 kom ik ook live met een masterclass over het onderwerp ‘wie ben jij en wat doe je’. Hierdoor kan ik jou nog een stapje verder helpen met je te  inspireren en motiveren.

Het is een interactieve masterclass dus ik geef je denk en/of actie opdrachten, zodat je nog meer uit deze cursus voor jezelf kunt halen. Daarnaast heb je een uur de tijd om mij persoonlijk vragen te stellen.

Kun je er helaas niet live bij aanwezig zijn?
Geen probleem, je krijgt 24 uur de tijd om de masterclass te bekijken.

Ik zou je zeker aanraden om iedere masterclass te bekijken, want deze masterclasses worden voor de training ook gebruikt: jezelf voorstellen als een pro! Deze sessie zijn daarom veel meer dan een LIVE Q&A of een webinar.

Tot vanavond?