Heb jij behoefte aan feedback?

Regelmatig krijg ik de vraag of ik ook feedback wil geven over zijn/haar video. Natuurlijk wil ik dit, maar dit is niet mogelijk om voor iedereen te doen. Daarom wil ik jou een eenmalige aanbod doen om je wel feedback te geven.

Stuur een video op, dan ga ik hem bekijken terwijl ik mijn reactie voor je film. Hierdoor geef ik je een oprechte eerste indruk en ga ik kijken naar jou als ondernemer en naar de inhoud van je video.

De feedbackvideo’s duren gemiddeld 12 minuten en zullen volledig over jou gaan.

Dit doe ik, omdat ik op deze manier ook mijn tip(s) aan je kan uitleggen. Hierdoor weet ik dat je hem interpreteert, zoals ik het ook bedoel. Mijn feedback is opbouwend, eerlijk en met voorbeelden. Hierdoor blijf je niet stilstaan, maar ga je juist meerdere stappen vooruit.

De aanbieding is, 3 video’s voor 35 euro.

Na het verkrijgen van de video’s, zal ik mijn best doen om binnen 48 uur mijn feedbackvideo naar je te verzenden. Daarnaast heb je twee maanden de tijd om je video’s te sturen.

Profiteer direct van dit aanbod die je nergens anders op mijn website kunt vinden. Dit is echt speciaal voor de ondernemers die mijn gratis videotraining hebben aangevraagd. Jij wilt namelijk video’s inzetten voor je bedrijf én ik wil jou daar graag bij helpen.

x